Swim WOD

Sterke verbetering van je conditie

Iedere dag een andere workout

Fris, uitdagend en motiverend

Sporten in groepsverband is leuk en effectief

Waarom Swim WOD?

CrossFit staat bekend om zijn veelzijdigheid en het vermogen om atleten voortdurend uit te dagen met gevarieerde en functionele bewegingen. CrossFit WOD’s (Workout of the Day) richten zich op gewichtheffen, gymnastiek en onderdelen als roeien, hardlopen en touwtje springen.

Onze Swim-WOD is precies wat het klinkt: een CrossFit-stijl workout die in het zwembad wordt uitgevoerd. Deze training combineert gevarieerde zwemslagen met spierversterkende oefeningen op de kant zoals Push-Ups, Squats, Lunges & Burpees of we maken gebruik van handpaddles.

Waarom een Swim WOD?

  1. Volledige lichaamstraining: Zwemmen is een uitstekende full-body workout die zowel kracht als uithoudingsvermogen vereist. Door zwemmen te combineren met functionele bewegingen, krijg je een uitgebalanceerde training die elke spiergroep aanspreekt.

  2. Borstcrawl leren: Heb je plannen om volgend jaar deel te nemen aan een triathlon, open water zwemtocht of gewoon wilt leren borstcrawlen? Ook dan ben je enorm welkom en leren we je deze slag stapsgewijs aan. Ook als je helemaal nog geen ervaring hebt met borstcrawlen. 

  3. Variatie: Net als traditionele CrossFit WODs, kunnen Swim-WOD’s eindeloos worden gevarieerd. Dit houdt trainingen fris en uitdagend.

Veelgestelde vragen

De meeste vragen hebben wij hieronder al beantwoord. Zit je antwoord er niet bij? Neem dan contact op met ons via contact pagina

Na de eerste maand bepaal je of je verder wilt gaan met Crossfit Amersfoort. Wanneer je verder gaat met trainen zijn lidmaatschappen maandelijks opzegbaar.De opzegtermijn is één kalendermaand. 

Crossfit Amersfoort is al jaren goed vertegenwoordigd tijden de crossfit toernooien in Nederland. JE kan je tijdens de kwalificaties plaatsen en meedoen. Wij plaatsen altijd vooraf aan kwalificaties bericht hierover.