Olympisch gewichtheffen

Clean & Jerk + Snatch + accessoires training

Technische vaardigheden verbeteren

Ontwikkelt je explosieve kracht

Versterkt spieren, pezen, aanhechtingen en botten

Waarom OLYMPISCH GEWICHTHEFFEN?

Bij Crossfit Amersfoort leren gewichtheffen.
Tijdens CrossFit WOD’s komen deelnemers regelmatig in aanraking met Olympisch gewichtheffen. Dankzij de populariteit van CrossFit wordt deze vorm van krachttraining steeds bekender onder zijn beoefenaars. Om onze leden deze technieken goed aan te leren, bieden we speciale trainingen voor gewichtheffen aan. Onder begeleiding van onze specialist in gewichtheffen leer je deze technieken en werk je aan snelkracht, coördinatie en een sterker algeheel spierkorset. Je bouwt spiermassa op en in combinatie met een gezond dieet verbetert het de botdichtheid en gaat het tekenen van veroudering tegen.

Olympisch Gewichtheffen voor gevorderden.
Onze introductie van gewichtheffen voor CrossFitters onthulde een verlangen onder onze leden naar een specifieke focus op gewichtheffen. Speciaal voor deze groep hebben we het OLY (Olympisch Gewichtheffen) aan ons aanbod toegevoegd. 
Onze inspirerende gewichthef-Coach, Marcus, benadert deze atleten met een meeslepende aanpak en methodiek om het beste uit hun prestaties te halen. Deze sport, oorspronkelijk afkomstig uit de atletiek, gecombineerd met Marcus’ gepassioneerde aanpak, maakt deze lessen enorm populair bij CrossFit Amersfoort.

Veelgestelde vragen

De meeste vragen hebben wij hieronder al beantwoord. Zit je antwoord er niet bij? Neem dan contact op met ons via contact pagina