GETSTRONG

Verbetert algemene full body kracht

Verbetert techniek van de Squat, Deadlift en Press

Versterkt belastbaarheid van de rug

Zeer geschikt voor specifieke doelen en revalidatie

Waarom GETSTRONG?

“Get Strong” is een uitgebreid en doelgericht trainingsprogramma dat speciaal is ontworpen om algemene kracht te verbeteren, geschikt voor zowel beginnende als gevorderde CrossFitters. Of je nu nieuw bent in de sport of al ervaring hebt, dit programma is ontwikkeld om je te begeleiden op jouw reis naar een sterker en fitter lichaam.

De nadruk van deze training ligt op het versterken van je hele lichaam, wat essentieel is voor het bereiken van optimale prestaties in CrossFit en andere sportieve activiteiten. Onze ervaren coaches hebben de basisbewegingen van krachttraining opgenomen, waaronder Squats, Deadlifts, Press en Pull-bewegingen, om je een solide basis te bieden voor succes. Bovendien worden deze fundamenten aangevuld met een scala aan oefeningen die zijn gebaseerd op je eigen lichaamsgewicht, waardoor je kracht en stabiliteit verder worden verfijnd.

Bij “Get Strong” maken we gebruik van een gevarieerde en uitdagende set van trainingshulpmiddelen, waaronder halters, kettlebells, dumbells en sandbags. Hierdoor kun je een gevarieerd scala aan bewegingen en spiergroepen aanspreken, wat zorgt voor een complete en gebalanceerde training. Onze goed uitgeruste trainingsfaciliteiten en hoogwaardige apparatuur zijn ontworpen om je te helpen het maximale uit elke trainingssessie te halen.

Wat dit programma nog specialer maakt, is de ondersteunende gemeenschap van medetrainees en coaches die je op elke stap van je reis zullen motiveren en ondersteunen. Ons team van gepassioneerde en toegewijde coaches zal je voortgang volgen en je voorzien van deskundige begeleiding om ervoor te zorgen dat je je doelen behaalt en jezelf constant blijft uitdagen.

Dus, als je klaar bent om jouw kracht naar nieuwe hoogten te tillen en een lichaam te ontwikkelen dat klaar is voor alle uitdagingen die voor je liggen, is “Get Strong” het programma dat je zoekt. Sluit je aan bij onze groeiende gemeenschap van atleten en begin vandaag nog aan jouw reis naar een krachtiger en gezonder leven!

Veelgestelde vragen

De meeste vragen hebben wij hieronder al beantwoord. Zit je antwoord er niet bij? Neem dan contact op met ons via contact pagina