Trainingen

Meer weten over de trainingen? Ga dan naar de trainingspagina door te klikken op meer weten!

Aanbod van trainingen

Het gevarieerde aanbod van lessen is in handen van gecertificeerde CrossFit Coaches.

OLYMPISCH GEWICHTHEFFEN

OLYMPISCH GEWICHTHEFFEN

Iedere CrossFitter maakt kennis met Olympisch gewichtheffen. Deze uit de atletiek afkomstige tak van sport groeit gestaag mee met het steeds populairder wordende CrossFit. Om deze technieken onze leden goed aan te leren, bieden we speciale gewichthef-trainingen. Onder leiding van een specialist leer je trekken, voorslaan en stoten.

GYMNASTICS KIDS AND TEENS

GYMNASTICS KIDS AND TEENS

CrossFit is geweldig voor kinderen vanwege de grote verscheidenheid aan beweegvormen die het met zich meebrengt. Van gymnastiek tot atletiek dus: rennen, (touwtje) springen, touwklimmen, op je handen lopen, handstand, opdrukken en optrekken.

WOD

WOD

Iedere dag kun je deelnemen aan de WOD. Je vindt de trainingen terug onder 'Workout Of the Day'.

Fundamentals

Fundamentals

Iedereen die start met CrossFit, volgt twee weken het OnRamp programma. Daarnaast kun je ook al beginnen met Gymnastics, GetStrong en de Leren Gewichtheffen lessen.

GETSTRONG

GETSTRONG

Is een programma voor het verbeteren van algemene kracht en is geschikt voor beginnende én gevorderde CrossFitters. Tijdens deze training ligt de nadruk op het versterken van je hele lichaam.

BOKSFIT

BOKSFIT

Stap in de "ring" met BoksFit. Onze BoksFit Coach met boks achtergrond leert je op een plezierige en veilige manier de basics van het boksen. Met BoksFit train je je uithoudingsvermogen, spierkracht, coördinatie en snelkracht. In een high impact workout gebruik je je hele lichaam. Je verbetert je hand-oogcoördinatie en je balans en het het is goed tegen stress. Lets get ready to rumble!

STAYFIT

STAYFIT

"Het leven is leuker als je vrij kunt bewegen" dat positieve gevoel binnen ieders bereik brengen is onze missie. Daarom bieden we naast onze programma's twee keer per week een seniorenprogramma aan. Training en sport hebben dezelfde gezondheidseffecten op oudere leeftijd als op jongere leeftijd. Bijkomend voordeel is dat de effecten op oudere leeftijd sneller merkbaar zijn.

GYMNASTICS

GYMNASTICS

Je voelt je vrijer als je écht iets kan met je lichaam. Minder Beach-Body, meer de kracht en controle voor een handstand, Pull of Muscle-up. De intensiteit wordt stapsgewijs opgebouwd en begint met het versterken van core en schouders. Van daaruit verder ontwikkelen naar Push ups, Pull ups en nog veel meer. Je beweegt beter, loopt meer rechtop en doet waar je maar wilt een vrije handstand.

STRONGFIT

STRONGFIT

Bij StrongFit draait het voornamelijk om kracht en het verplaatsen van afwijkende objecten. Denk aan tractorbanden, farmer handles, zandzakken of een Yoke. Ook wel ‘odd objects’.

SWIM WOD

Zwemmen (borstcrawl) is nou net zo'n sport die iedere CrossFitter in de basis zou moeten willen beheersen. Niet voor niets is zwemmen (vrije slag) een terugkerend onderdeel van de jaarlijkse CrossFit Games. Nu we toch een fantastisch nieuw wedstrijdbad om de hoek hebben, zetten we een wekelijkse SWIM WOD op het programma.

BOOTCAMP

BOOTCAMP

Zodra weer en temperatuur het toelaten staan bij CrossFit Amersfoort de roldeuren maximaal open. Buitenlucht is heerlijk, helemaal in een bosrijke omgeving. Daarom staat er iedere woensdag en zaterdag, naast de reguliere WOD's in de BOX een BOOTCAMP training op het rooster.

Veelgestelde vragen

De meeste vragen hebben wij hieronder al beantwoord. Zit je antwoord er niet bij? Neem dan contact op met ons via contact pagina

Na de eerste maand bepaal je of je verder wilt gaan met Crossfit Amersfoort. Wanneer je verder gaat met trainen zijn lidmaatschappen maandelijks opzegbaar.De opzegtermijn is één kalendermaand. 

Crossfit Amersfoort is al jaren goed vertegenwoordigd tijden de crossfit toernooien in Nederland. JE kan je tijdens de kwalificaties plaatsen en meedoen. Wij plaatsen altijd vooraf aan kwalificaties bericht hierover.