Kids & Teens

Sterke verbetering van je conditie

Iedere dag een andere workout

Fris, uitdagend en motiverend

Sporten in groepsverband is leuk en effectief

Waarom Crossfit Kids?

CrossFit Kids is gebaseerd op het bekende CrossFit programma van bedenker Greg Glassman en is ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd van 7 tot 13 jaar. 
CrossFit is geweldig voor kinderen vanwege de grote verscheidenheid aan beweegvormen die het met zich meebrengt. De focus ligt op beweegplezier en goed leren bewegen. tijdens de kinder,-en pré-pubertijd. 
Kinderhersenen zijn net kleine sponzen, uiterst gevoelig om neurologische verbanden te leggen en aanpassingen te maken. Deze verbindingen in de hersenen worden gemaakt als reactie op beweegprikkels. 


Wanneer kinderen worden blootgesteld aan brede vormen van bewegen als ze jong zijn, des te meer verbindingen en capaciteiten ze ontwikkelen en behouden voor de rest van hun leven. 
In onze programma’s werken we met de kinderen aan sportiviteit, leiderschap, teamwork, luistervaardigheid, zelfdiscipline en andere goede manieren. Allemaal vaardigheden, hoewel niet fysiek die kinderen kunnen helpen later succes te hebben op andere terreinen in hun leven.   

 

Maak kennis met CrossFit Amersfoort en schrijf je in voor een proefles.

Veelgestelde vragen

De meeste vragen hebben wij hieronder al beantwoord. Zit je antwoord er niet bij? Neem dan contact op met ons via contact pagina

Na de eerste maand bepaal je of je verder wilt gaan met Crossfit Amersfoort. Wanneer je verder gaat met trainen zijn lidmaatschappen maandelijks opzegbaar.De opzegtermijn is één kalendermaand. 

Crossfit Amersfoort is al jaren goed vertegenwoordigd tijden de crossfit toernooien in Nederland. JE kan je tijdens de kwalificaties plaatsen en meedoen. Wij plaatsen altijd vooraf aan kwalificaties bericht hierover.