Stayfit

Sterke verbetering van je conditie

Iedere dag een andere workout

Fris, uitdagend en motiverend

Sporten in groepsverband is leuk en effectief

Bij CrossFit Amersfoort geloven we oprecht dat CrossFit een geschikte en toegankelijke sport is voor mensen van alle leeftijden. Ons doel is om iedereen te verwelkomen, ongeacht hun leeftijd, en hen te helpen hun fitnessdoelen te bereiken op een veilige en effectieve manier. Het mooie van CrossFit is dat elke oefening kan worden aangepast aan jouw individuele niveau, waardoor het voor iedereen haalbaar is, van beginners tot gevorderde atleten.
 
We begrijpen echter dat sommige mensen de voorkeur geven aan een rustiger tempo en graag in een ontspannen en ondersteunende omgeving met leeftijdsgenoten willen trainen. Daarom hebben we speciale lessen ontworpen die gericht zijn op onze fantastische 65+ deelnemers. Deze lessen zijn ontworpen om rekening te houden met de behoeften en fysieke capaciteiten van onze oudere leden, terwijl ze nog steeds kunnen genieten van de dynamiek en uitdagingen die CrossFit biedt.
 
Het belang van regelmatige lichaamsbeweging voor volwassenen kan niet genoeg worden benadrukt, en daarom volgen we de beweegrichtlijnen die aangeven dat volwassenen wekelijks minstens 2,5 uur matig intensief moeten bewegen, aangevuld met spier- en, botversterkende activiteiten. Door aan onze CrossFit-lessen deel te nemen, kun je op een leuke en boeiende manier aan deze aanbevelingen voldoen. Naast het werken aan je kracht en uithoudingsvermogen, helpt het ook bij het verlagen van het risico op chronische ziekten zoals diabetes, hart- en vaatziekten, botbreuken en depressieve symptomen.
 
Onze deskundige coaches staan altijd klaar om je te begeleiden en te ondersteunen tijdens de lessen, ongeacht je niveau of leeftijd. Je zult merken dat de sfeer bij CrossFit Amersfoort gastvrij en vriendelijk is, en dat je je al snel thuis zult voelen bij onze sportieve gemeenschap.
 
Dus of je nu net begint met sporten, al jaren actief bent of de mooie leeftijd van 65+ hebt bereikt, bij ons vind je de perfecte balans tussen uitdaging, plezier en gezondheid. Samen streven we ernaar om jouw fitnesstraject lonend en succesvol te maken, en bovenal, een levensstijl te bevorderen die je lichaam en geest in topconditie houdt. Kom kennismaken tijdens een proefles en ontdek hoe CrossFit jouw leven positief kan veranderen!

Veelgestelde vragen

De meeste vragen hebben wij hieronder al beantwoord. Zit je antwoord er niet bij? Neem dan contact op met ons via contact pagina

Bij CrossFit Amersfoort geloven we oprecht dat CrossFit een geschikte en toegankelijke sport is voor mensen van alle leeftijden. Ons doel is om iedereen te verwelkomen, ongeacht hun leeftijd, en hen te helpen hun fitnessdoelen te bereiken op een veilige en effectieve manier. Het mooie van CrossFit is dat elke oefening kan worden aangepast aan jouw individuele niveau, waardoor het voor iedereen haalbaar is, van beginners tot gevorderde sporters.

We begrijpen echter dat sommige mensen de voorkeur geven aan een rustiger tempo en graag in een ontspannen en ondersteunende omgeving met leeftijdsgenoten willen trainen. Daarom hebben we speciale lessen ontworpen die gericht zijn op onze 55+ deelnemers. Deze lessen zijn ontworpen om rekening te houden met de behoeften en fysieke capaciteiten van onze oudere leden, terwijl ze nog steeds kunnen genieten van de unieke aanpak en uitdagingen die CrossFit biedt.