MEET THE COACHES

Image

Meet the Coach: Marcus


“Mijn naam is Marcus en ik ben al sinds 1982 fanatiek actief in de gewichthef sport. Ik heb tussendoor wat uitstapjes gedaan naar het powerliften en bankdrukken, maar ben nu weer terug bij m’n oude liefde: olympisch liften! Wat kan ik voor jou betekenen: verbetering in je techniek waardoor je niet geblesseerd raakt en veilig de WOD’s in kan gaan! Ook in de wedstrijdsport helpen we jou graag verder. CFA heeft onder mijn leiding vele nationale kampioenen en medaillisten opgeleverd! Met sportieve groet, Marcus

Image

Meet the Coach: Kim


“Acht jaar geleden heb ik hier voor het eerst kennis gemaakt met CrossFit en ik was meteen verkocht. Vanuit daar heb ook kennis gemaakt met Powerliften en Gewichtheffen en heb daarin mijn passie gevonden. Ik vond het zo leuk dat ik er ook les in ben gaan geven.

Bij CrossFit Amersfoort verzorg ik een aantal GetStrong lessen en help ik mee met de organisatie en administratie.

Hiernaast studeer ik deeltijd Fysiotherapie en werk ik hard om mijn gewichtheftechniek te verbeteren.

Wanneer doe jij mee?

#CrossfitAmersfoorr #Meetthetrainer #Crossfit”

Image

Meet the Coach: Leon


“Kom jij bij mij trainen?

Mijn naam is Leon, coach bij Crossfit Amersfoort

Mijn ervaring in diverse sporten (wielrennen/Crossfit/fitness/bodybuilding), als militair bij de landmacht, werkervaring als instructeur op sportscholen/Crossfit boxen en mijn opleidingen en onderzoeken op het gebied van voeding/beweging/fysiotherapie/bewegingswetenschappen hebben mij gebracht waar ik nu sta. 

Bij elkaar opgeteld werk ik al bijna 20 jaar in de fitness branche. Waarom ik Crossfitter ben? Elke dag weer een andere uitdaging en er is altijd iets om beter in te worden.

#CrossfitAmersfoort #meetthecoach #Crossfit”

Image

Meet the Coach: Yasin


Hi Athletes!

Ik ben Yasin, 20 jaar en volg de opleiding Sport en Bewegen in Amersfoort!

Sinds januari 2021 ben ik (kick)bokstrainer bij Crossfit Amersfoort en verzorg ik voornamelijk de Boksfit trainingen. Zelf ben ik 6 jaar geleden begonnen met kickboksen en heb ik na een aantal jaren een overstap gemaakt naar het boksen. Vechtsport is mijn basis maar sinds kort geef ik bij Crossfit Amersfoort ook Crossfit trainingen. Ik heb de CrossFit-Level1 certificaat behaald om mijn kennis nog meer uit te breiden en ook deze sport met mijn volle enthousiasme te kunnen geven!

Met alle aandacht en kennis die ik heb wil ik jou helpen samen onze doelen te stellen en onze doelen ook samen te behalen! 

See you in the training, Boksfit & Crossfit! 

Sportieve groet,

@Yasinnfit

Image

Meet the Coach: Kuba


“Hey, mijn naam is Kuba.

De meeste van jullie kennen mij al een aantal jaar van gewichtheffen lessen waar ik regelmatig meedoe. Sinds paar maanden ben ik crossfit lessen aan het geven. Mijn doel is simpel- ik wil jou beter maken. Of het nou pull ups zijn, of cleans of je tijd op de assault bike. Ik zal me best doen om je te helpen zodat jij je doelen bereikt hebt!”

#crossfitamersfoort #meetthecoach #crossfit

Image

Meet the Coach: Milou


“Sport en bewegen is de rode draad door mijn leven: mijn passie!

Na jarenlang competitief te hebben getennist ben ik in 2018 voor het eerst in aanraking gekomen met CrossFit. Uiteraard, liefde op het eerste gezicht! Van eenmaal per week samen met veel tennis, naar elke dag crossfit in combinatie met wat minder tennis. 

Vanwege mijn ervaring als tennis-, fitness- en personal coach stond ik dan ook al snel in de box als CrossFit coach.

Het functioneren van het menselijk lichaam heb ik altijd al fascinerend gevonden. Na theoretische kennis te hebben vergaard door gestartte studies als Excercise Science, Sportspsychology en Human Movement Sciences, ben ik de focus volledig gaan leggen op het coachen.

Naast mijn doel als coach om het maximale uit jouzelf te halen op zowel mentaal als fysiek vlak, sta ik ook voor plezier in de sport die jij beoefent. Ik zie je graag met een glimlach de box binnenlopen én weer verlaten!

“Don’t go through life, grow through life”

Certified CrossFit Level 3 Trainer (CF-L3) // CrossFit Judges Course // OPEX Mixed Modal Course

#CrossfitAmersfoort #meetthecoach #Crossfit”

Image

Meet the Coach: Joshi


“Even voorstellen! Mijn naam is Joshi Visser. Sinds maart 2020 woon ik samen met Claudia in Amersfoort. Geboren in Meppel en daar begin 2013 mijn eerste CrossFitt ervaring opgedaan. Na jaren niks te hebben gedaan op de bank, was ik na 1 les verslaafd en sindsdien nooit meer gestopt. 

Om meer ervaring op te doen, ging ik vanaf het begin al bij verschillende boxen trainen. Doordat ik veel met m’n lichaam bezig was werd ik me bewust van mijn ademhaling. Ik ben me gaan verdiepen in adem- en meditatie technieken en ook een week bij Wim Hof in Spanje geweest. Door een sportmassage cursus kon ik mijn kennis over het menselijk lichaam nog verder uitbreiden. 

Tijdens mijn lange reizen naar Azië heb ik me altijd gefocust op het aanleren van nieuwe skills. Zo heb ik 3 maanden full time gekickbokst in Thailand en heb ik me 4 maanden op de yoga gestort in India. Wat mij is bijgebleven van alle leraren die ik ben tegengekomen in de wereld, probeer ik te verwerken in mijn lesgeven.  Al zal ik jullie de klappen met de stok besparen. 😉 

Naast een voorliefde voor CrossFit ben ik ook fan van Asthanga Yoga. De vaste serie, de ademhaling , de discipline, de confrontatie met mezelf is wat ik vind in de Asthanga en wat ik graag nog eens met jullie wil delen.

Wat ik als coach meeneem naar de lessen is een focus op techniek, en extra motivatie om toch net iets meer uit jezelf te halen!

Hopelijk ontmoeten we elkaar snel in de box, 

Groet Joshi

#CrossfitAmersfoort #meetthecoach #Crossfit”

Image

Meet the Coach: Malou


Hi! Ik ben Malou, 24 jaar en woon sindskort in Woerden. In 2018 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met CrossFit. De diversiteit binnen deze sport met onder andere gymnastische oefeningen, gewichtheffen en uithoudingsvermogen spraken mij zo aan, dat ik meteen verliefd was op de sport CrossFit. Na een half jaar zelf gecrossfit te hebben, ben ik de uitdaging aangegaan om mijn CrossFit level 1 te halen om les te mogen geven. 

Sinds 1,5 jaar coach ik bij CrossFit Amersfoort met veel plezier, nadat ik 1,5 jaar bij een andere box heb gecoacht. Naast het coachen was ik bezig met mijn studie fysiotherapie. Inmiddels maak ik een combinatie van werken als fysiotherapeut bij Jan-Marten Schotsman in Eemnes en coachen bij CrossFit Amersfoort.

Zie ik jou snel in de lessen voorbij komen?

#CrossfitAmersfoort #meetthecoach #Crossfit”

Image

Meet the Coach: Erwin


Image

Meet the Trainee: Michael


Hallo allemaal!

Mijn naam is Michael van Bijleveld, 20 jaar, laatste jaar student aan het MBO Sport & Bewegen en stagiair hier aan Crossfit Amersfoort. Zelf train ik nu zo’n 4 jaar kracht en ben mezelf steeds meer gaan uitdagen in de oefeningen en toen kwam Crossfit op mij pad. Daarnaast ben ik sinds mijn 11e  korfballer en sinds 3 jaar, spelend in de selectie in de 1e klasse.

In mijn tweede jaar aan de opleiding ben ik gediplomeerd Loop -en Conditietrainer geworden. Dit houd in dat je met de deelnemers hun looptechnieken, loophoudingen en andere factoren gaat bespreken en behandelen, om geen snelheidsverlies te krijgen tijdens het rennen. Dit interesseert mij nog steeds heel erg en daarom zou het mij erg leuk lijken om een loop groep te organiseren voor iedereen die zijn/haar looptechniek, loophouding, uithoudingsvermogen wilt verbeteren.

Deze looptrainingen zullen 6 weken duren. In deze 6 weken behandelen we alle factoren die funest zijn voor de snelheid van het rennen, maar ook het tegen gaan en weghouden van blessures. Want met een goede houding én techniek, zullen blessures minimaal worden gemaakt en merk je dat je sneller en bewuster gaat rennen. Deze trainingen zijn voor iedereen toegankelijk!