Get in touch

Meet the coaches

Meet the coach

Marcus

”Mijn naam is Marcus en ik ben al sinds 1982 fanatiek actief in de gewichthef sport. Ik heb tussendoor wat uitstapjes gedaan naar het powerliften en bankdrukken, maar ben nu weer terug bij m’n oude liefde: olympisch liften! Wat kan ik voor jou betekenen: verbetering in je techniek waardoor je niet geblesseerd raakt en veilig de WOD’s in kan gaan! Ook in de wedstrijdsport helpen we jou graag verder. CFA heeft onder mijn leiding vele nationale kampioenen en medaillisten opgeleverd! Met sportieve groet, Marcus”

Meet the coach

Kim

“Acht jaar geleden heb ik hier voor het eerst kennis gemaakt met CrossFit en ik was meteen verkocht. Vanuit daar heb ook kennis gemaakt met Powerliften en Gewichtheffen en heb daarin mijn passie gevonden. Ik vond het zo leuk dat ik er ook les in ben gaan geven.

Bij CrossFit Amersfoort verzorg ik een aantal GetStrong lessen en help ik mee met de organisatie en administratie.

Hiernaast studeer ik deeltijd Fysiotherapie en werk ik hard om mijn gewichtheftechniek te verbeteren.

Wanneer doe jij mee?”

Meet the coach

Leon

“Kom jij bij mij trainen?

Mijn naam is Leon, coach bij Crossfit Amersfoort

Mijn ervaring in diverse sporten (wielrennen/Crossfit/fitness/bodybuilding), als militair bij de landmacht, werkervaring als instructeur op sportscholen/Crossfit boxen en mijn opleidingen en onderzoeken op het gebied van voeding/beweging/fysiotherapie/bewegingswetenschappen hebben mij gebracht waar ik nu sta. 

Bij elkaar opgeteld werk ik al bijna 20 jaar in de fitness branche. Waarom ik Crossfitter ben? Elke dag weer een andere uitdaging en er is altijd iets om beter in te worden.

Meet the coach

Yasin

Hi Athletes!

Ik ben Yasin, 20 jaar en volg de opleiding Sport en Bewegen in Amersfoort!

Sinds januari 2021 ben ik (kick)bokstrainer bij Crossfit Amersfoort en verzorg ik voornamelijk de Boksfit trainingen. Zelf ben ik 6 jaar geleden begonnen met kickboksen en heb ik na een aantal jaren een overstap gemaakt naar het boksen. Vechtsport is mijn basis maar sinds kort geef ik bij Crossfit Amersfoort ook Crossfit trainingen. Ik heb de CrossFit-Level1 certificaat behaald om mijn kennis nog meer uit te breiden en ook deze sport met mijn volle enthousiasme te kunnen geven!

Met alle aandacht en kennis die ik heb wil ik jou helpen samen onze doelen te stellen en onze doelen ook samen te behalen! 

Meet the coach

Elias

Hallo allemaal!

Mijn naam is Elias Papadopoulos, 56 jaar en zelfstandig ondernemer van beroep. Ik CrossFit sinds 2011 en heb verschillende CrossFit Courses voltooid (CF-L1, Weightlifting, Gymnastics, Masters, Strongman, Mobility). Naast CrossFit zijn mijn hobbies onder andere judo, boxing, schilderen, reizen en outdoor sports. Mijn doel is samen naar de beste versie van jouzelf te werken!
Favoriete quote: “I never take myself too seriously, ‘cause everybody knows fat birds don’t fly

Meet the coach

Kuba

“Hey, mijn naam is Kuba.

De meeste van jullie kennen mij al een aantal jaar van gewichtheffen lessen waar ik regelmatig meedoe. Sinds paar maanden ben ik crossfit lessen aan het geven. Mijn doel is simpel- ik wil jou beter maken. Of het nou pull ups zijn, of cleans of je tijd op de assault bike. Ik zal me best doen om je te helpen zodat jij je doelen bereikt hebt!”

Meet the coach

Joshi

“Even voorstellen! Mijn naam is Joshi Visser. Sinds maart 2020 woon ik samen met Claudia in Amersfoort. Geboren in Meppel en daar begin 2013 mijn eerste CrossFitt ervaring opgedaan. Na jaren niks te hebben gedaan op de bank, was ik na 1 les verslaafd en sindsdien nooit meer gestopt. 

Om meer ervaring op te doen, ging ik vanaf het begin al bij verschillende boxen trainen. Doordat ik veel met m’n lichaam bezig was werd ik me bewust van mijn ademhaling. Ik ben me gaan verdiepen in adem- en meditatie technieken en ook een week bij Wim Hof in Spanje geweest. Door een sportmassage cursus kon ik mijn kennis over het menselijk lichaam nog verder uitbreiden. 

Tijdens mijn lange reizen naar Azië heb ik me altijd gefocust op het aanleren van nieuwe skills. Zo heb ik 3 maanden full time gekickbokst in Thailand en heb ik me 4 maanden op de yoga gestort in India. Wat mij is bijgebleven van alle leraren die ik ben tegengekomen in de wereld, probeer ik te verwerken in mijn lesgeven.  Al zal ik jullie de klappen met de stok besparen. 😉 

Naast een voorliefde voor CrossFit ben ik ook fan van Asthanga Yoga. De vaste serie, de ademhaling , de discipline, de confrontatie met mezelf is wat ik vind in de Asthanga en wat ik graag nog eens met jullie wil delen.

Wat ik als coach meeneem naar de lessen is een focus op techniek, en extra motivatie om toch net iets meer uit jezelf te halen!

Hopelijk ontmoeten we elkaar snel in de box, 

Meet the coach

Erwin

Eigenaar Crossfitamersfoort en coach