Over ons

CrossFit Amersfoort

Het leven is leuker als je fit bent.

CrossFit workouts zijn door hun aanpak makkelijker vol te houden. Dat zorgt voor ongekend mooie resultaten. We zien ook hoe regelmatig bewegen op veel vlakken bijdraagt aan positieve veranderingen in het leven van mensen.

Fantastische resultaten en een verhoging van de levenskwaliteit gunnen we iedereen. Daarom willen we dit bij een groot publiek binnen handbereik te brengen.

Als negende officiële CrossFit Affiliate in Nederland stonden we aan de wieg van de wereldwijde CrossFit "beweging".


Bij ons trainen

De unieke opzet van het programma onderscheidt CrossFit van het reguliere fitnesscentrum. Alle WOD's worden begeleid door coaches die groeps -en individuele instructies en aanmoedigingen geven waarmee je net dat beetje extra geeft. Onze trainingen zijn fris en boeiend. Je werkt samen met mensen die dezelfde WOD doen. Wanneer je plezier beleeft aan je training is de ervaring heel anders, het is te vergelijken met een spelsport waarbij je achter een bal aan rent.

Het gevarieerde aanbod van lessen is in handen van gecertificeerde CrossFit Coaches.

De BOX van 1750 m2 heeft drie gescheiden ruimtes. Zo kunnen we verschillende soorten lessen gelijktijdig verzorgen. Er zijn veel mogelijkheden: zeven dagen per week WOD’s en CrossFit beginners lessen, speciale lessen op het gebied van Olympisch gewichtheffen, krachttraining en Gymnastics. Voor kinderen vanaf acht jaar is er CF Kids en vanaf twaalf jaar CF Teens: leuke, afwisselende beweegprogramma's waarbij de nadruk ligt op het ontwikkelen van motoriek, coördinatie en spierkracht en bovenal beweegplezier.

Coaches

Marco

Yasin

Leon

Joshi

Malou

Erwin

Kim

Kuba

ELIAS