ONRAMP Training

Sterke verbetering van je conditie

Iedere dag een andere workout

Fris, uitdagend en motiverend

Sporten in groepsverband is leuk en effectief

Waarom ONRAMP?

Bij CrossFit Amersfoort vinden wij kennis van de bewegingen, het correct uitvoeren van de bewegingen en de focus op techniek erg belangrijk. Daarom start je bij ons met het CrossFit On-ramp programma.

Tijdens het On Ramp-programma (8- weken) leer je de basisbeginselen van CrossFit en worden de Do’s en Don’ts van de verschillende fundamentele CrossFit bewegingen behandeld.  Bij het On-Ramp-programma hoort ook een intake met een coach. Bij de intake leren wij jou als atleet kennen, worden eventuele blessures (uit het verleden) besproken en ook worden jouw persoonlijke doelen besproken.

  1. De negen fundamentele bewegingen van CrossFit zijn:
  2. Air Squat – Front/back Squat – Over Head Squat
  3. Shoulder Press – Push Press – Push Jerk
  4. Deadlift – Sumo Deadlift High Pull – Medicine Ball Clean

Veelgestelde vragen

De meeste vragen hebben wij hieronder al beantwoord. Zit je antwoord er niet bij? Neem dan contact op met ons via contact pagina

Na de eerste maand bepaal je of je verder wilt gaan met Crossfit Amersfoort. Wanneer je verder gaat met trainen zijn lidmaatschappen maandelijks opzegbaar.De opzegtermijn is één kalendermaand. 

Crossfit Amersfoort is al jaren goed vertegenwoordigd tijden de crossfit toernooien in Nederland. JE kan je tijdens de kwalificaties plaatsen en meedoen. Wij plaatsen altijd vooraf aan kwalificaties bericht hierover.