FUNDAMENTALS

Sterke verbetering van je conditie

Iedere dag een andere workout

Fris, uitdagend en motiverend

Sporten in groepsverband is leuk en effectief

Waarom FUNDAMENTALS?

Ben je nieuw in de wereld van CrossFit? Of wil je het eens uitproberen en ontdekken waarom het zo populair is? Bij CrossFit Amersfoort verwelkomen we iedereen, ongeacht je ervaring of huidige conditie. Als je wilt beginnen of je vaardigheden wilt opfrissen, is onze Fundamentals training de perfecte start.
 
Het maakt niet uit of je een sport achtergrond hebt of een complete beginner bent; we vragen geen specifieke CrossFit ervaring of minimale conditie. Ons Fundamentals programma is speciaal ontworpen om alle nieuwe leden te helpen hun weg te vinden binnen CrossFit en biedt een stevige basis voor veilige en effectieve trainingen.

Het Fundamentals programma bestaat uit acht boeiende sessies, waarin je de essentiële bewegingen en oefeningen leert die je nodig hebt om met vertrouwen de meeste CrossFit workouts aan te gaan. Elke training is zorgvuldig samengesteld om je de beste begeleiding te geven en je vertrouwd te maken met de unieke CrossFit trainingsmethode.
 
Wees gerust, leeftijd en fitnessniveau spelen geen rol bij ons. Deze lessen zijn toegankelijk voor iedereen die de wil heeft om zijn/haar fitnessdoelen te bereiken. Bovendien worden alle lessen geleid door onze bekwame en gecertificeerde CrossFit Coaches, die je stap voor stap begeleiden.
 
Na het voltooien van het Fundamentals programma kun je jouw persoonlijke doelen overwegen en kiezen uit onze diverse lidmaatschap opties. Ons doel is om jou te helpen groeien en slagen op jouw eigen unieke pad binnen CrossFit.
 
Heb je vragen of je wilt ons uitproberen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefles of een persoonlijke kennismaking. Of je nu wilt beginnen, herstarten of je grenzen wilt verleggen, onze Fundamentals trainingen geven je de tools om succes te behalen. Wij kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in onze inspirerende lessen!

 

Veelgestelde vragen

De meeste vragen hebben wij hieronder al beantwoord. Zit je antwoord er niet bij? Neem dan contact op met ons via contact pagina