Get in touch

Open Gym

Sterke verbetering van je conditie

Iedere dag een andere workout

Fris, uitdagend en motiverend

Sporten in groepsverband is leuk en effectief

Waarom Open Gym?

Met vier van de zes verrijdbare kasten die klaar zijn kunnen we BOX III mooi in kleinere ruimtes opdelen. Daardoor kunnen we nu ook in de avonduren Open Gym momenten organiseren. Alle Open Gym momenten staan geprogrammeerd in BOX III. Opgeven voor Open Gym doe je via de app van SportBit manager. Per uur zijn er acht plekken beschikbaar.

De Open Gym ruimte is de ruimte vanaf de Wall Ball muur tot een meter of vijf voorbij het rek de hal in. Voor nu kijken we hoe dit praktisch uitpakt. Core Business van CrossFit Amersfoort blijft begeleidt trainen zoals WOD’s – Gymnastics – WeightLifting enzovoort. Met het toenemende ledenaantal en daarmee groeiende aantal lesmomenten kunnen we niet garanderen dat deze programmering altijd zo blijft. 

Op korte termijn komen er op piekmomenten zoals 17:30 & 19:30 uur dubbele momenten om in te schrijven voor de WOD. Zo houden we de bezetting en het sportplezier van alle leden goed in de gaten en kan iedereen lekker blijven trainen.
Voor vragen hierover kun je altijd bij een van de Coaches of bij Erwin terecht. 3.2.1.Goooo!!

Veelgestelde vragen

De meeste vragen hebben wij hieronder al beantwoord. Zit je antwoord er niet bij? Neem dan contact op met ons via contact pagina

Na de eerste maand bepaal je of je verder wilt gaan met Crossfit Amersfoort. Wanneer je verder gaat met trainen zijn lidmaatschappen maandelijks opzegbaar.De opzegtermijn is één kalendermaand. 

Crossfit Amersfoort is al jaren goed vertegenwoordigd tijden de crossfit toernooien in Nederland. JE kan je tijdens de kwalificaties plaatsen en meedoen. Wij plaatsen altijd vooraf aan kwalificaties bericht hierover.