IJSBAD WORKSHOP

Erwin de Bruijn Uncategorized

Overwin je weerstand en verleg je grenzen. Al bekend met de Wim Hof Methode? Ademhaling, Mindset en Kou beleving zijn dé ingrediënten waarmee je meer uit jezelf haalt. In deze workshop die in handen is van Diederik Grimbergen (Fysiotherapeut) leer je waarom het goed is om je lichaam te prikkelen met kou en hoe je deze kennis gebruikt in verschillende situaties. Diederik geeft je praktische en direct toepasbare tools waarmee je je stress levels instant naar beneden brengt en je lichaam meer kunt ontspannen, heerlijk toch?

Wat kun je verwachten? Een gezonder lichaam en meer ontspanning in je hoofd. Diederik geeft je daarnaast meer inzicht in hoe lichaam fysiologisch reageert in bepaalde situaties en hoe je die kennis kunt inzetten. Diederik is getraind in de Wim Hof Methode en is ook Triggerpoint Reset Therapeut. Als aanvulling kan Diederik vragen beantwoorden over chronische pijn en wat je kunt doen om er vanaf te komen. Het word een veelzijdige Workshop!

Deelname aan deze Workshop is €50,- pp. Je deelname staat vast wanneer het bedrag staat bijgeschreven op IBAN NL18INGB0009198012 tnv
D. Grimbergen. Vermeld bij overmaken bedrag “IJSBAD CFA”.