Get in touch

Samen Oersoep maken

Samen Oersoep maken

Zoom kookworkshop Oersoep maken. Volgend weekend gaan we samen de bekende Oersoep van trainer & voedingsspecialist Ton Leenders bereiden.

Naast enorme algemene gezondheidswinst staat dit recept bij veel bekende topsporters in hun kookboekje en heeft het bijgedragen aan talrijke sportieve prestaties op nationaal, internationaal en Olympisch niveau. Pak nu deze unieke kans en kook met ons mee! We nemen je stap voor stap mee door het hele proces naar je eigen pan oersoep.

Aankomende vrijdag 26 februari haal ik de boodschappen. Bij de slager haal ik de schenkel, kippen en het gehakt. Bij natuurwinkel Nieuw mos haal ik de rest van de boodschappen. Ik zal er een video van maken en duidelijk laten zien welke spullen ik koop. Bij CrossFit Amersfoort staat dan een kookopstelling waar eerst de bouillon wordt opgezet.
Via Zoom kun je meedoen en vragen stellen. De bouillon blijft daar staan om een nachtje te trekken.

Zaterdag 27 februari in de middag gaan we de soep afmaken. Ook dan kun je via Zoom meedoen en eventueel vragen stellen. Ik zal er ook een video van maken. Na het maken heb je de mogelijkheid je eigen soep te laten beoordelen door een vakjury. We doen dit zondag 28 februari na de laatste WOD om 15:00 uur. Heb je gewoon zin om een bakkie soep te komen eten dan kan dat natuurlijk ook. De lekkerste soep wint een grote inoXibar RVS soeppan ter waarde van €100,- De tweede prijs is een Nieuw mos klantenpas ter waarde van €100,- Met deze pas heb je een jaar lang 6% korting op al je boodschappen bij Nieuw mos. De derde prijs is een snijplank van het merk Epicrean ter waarde van €50,- gesponsord door Oldenhof kookwinkel.

Vanaf maandag 22 februari is het mogelijk om aan te melden voor het event Oersoep via SportBit. Alle deelnemers ontvangen aankomende vrijdag een kwartier voor aanvang een Zoom link.

links naar sites:
Recept oersoep Ton Leenders
Nieuw mos natuurwinkel
Oldenhof kookwinkel

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Ook leuk

Gerelateerde berichten

Coronaproof Sporten

Van 8 januari tot 27 februari zaten we met ons sportaanbod buiten onder twee ruime tenten. De tenten boden plek

Samen Oersoep maken

Samen Oersoep maken

Zoom kookworkshop Oersoep maken. Volgend weekend gaan we samen de bekende Oersoep van trainer & voedingsspecialist Ton Leenders bereiden. Naast

Coronaproof Sporten

Twee aan elkaar geschakelde stretchtenten bieden sporters veilig en droog onderdak tijdens hun training. Ben je vrij van koorts, verkoudheid

Outdoor Corona Rooster

Voortekenen van een verlengde Lockdown dwongen ons tot snel anticiperen en doorpakken. Resultaat? Een zevendaags gevarieerd aanbod van frisse, uitdagende