Wij bestaan sinds 2022 tien jaar!

Erwin de Bruijn Uncategorized

Sinds januari 2022 bestaan wij 10 jaar! Proost🥂en iedereen nog veel fitte jaren! Zondag 3 juli jl. hebben wij deze mijlpaal met een groot aantal van onze leden groots gevierd. Lilian en Patrick van Yellow Kitchen hadden de hapjes vanaf de Green Egg weer voortreffelijk verzorgd. Het was volop genieten!

Deze prachtige mijlpaal grijpen wij aan om ook onze oud leden hiervoor te bedanken. Daarom vanaf 5 juli een speciale decennium actie!
Schrijf je als oud-lid nu in en train tot en met 31 juli zonder te betalen en betaal pas vanaf 1 augustus. Ben je in juli op vakantie en wil je als oud-lid toch gebruik maken van deze mooie aanbieding? Dan gunnen we je die natuurlijk en start je gewoon per 1 augustus en betaal je vanaf 1 september. 3.2.1…. GO!

Dit is éénmalige actie waarbij wij oud leden van CrossFit Amersfoort een klein financieel voordeeltje gunnen. In de 10 jaar die CrossFit Amersfoort bestaat hebben nog nooit een actie met een financieel voordeel gehad. Dit is dus ook een éénmalige actie!

Er komt binnenkort een mooi CrossFit Amersfoort bestaat 10 jaar T-shirt aan.
Je kunt vast je maat opgeven bij Kim om jezelf zeker te stellen van dit unieke shirt. Dit shirt wordt in een beperkte oplage gemaakt. Dus,
OP = écht OP!

Proost,

Team CrossFit Amersfoort