Handstand, Pull ups en Push ups leren bij Gymnastics

Vrijheid voelen omdat je écht iets kan met je lichaam. Wat minder Beach-Body, meer de kracht en controle hebben voor een handstand of Muscle up. Tijdens de trainingen bouw je de intensiteit langzaam op en begin je met een sterke core als basis. Van daaruit verder ontwikkelen naar Push ups, Pull ups en nog veel meer. Je beweegt beter. Loopt meer recht op en doet waar je maar wilt een handstand.  

Gymnastics Kids and teens

CrossFit is geweldig voor kinderen vanwege de grote verscheidenheid aan disciplines die het met zich meebrengt. Van gymnastiek tot atletiek dus rennen, (touwtje) springen, touwklimmen, op je handen lopen of een salto leren. Kinderhersenen zijn net kleine sponzen, uiterst gevoelig om neurologische verbanden te leggen en aanpassingen te maken. Deze verbindingen in de hersenen worden gemaakt als reactie op beweegprikkels.
Hoe meer kinderen kunnen worden blootgesteld aan brede vormen van bewegen als ze jong zijn, hoe meer verbindingen en capaciteiten ze ontwikkelen en behouden voor de rest van hun leven. In onze programma's werken we met de kinderen aan sportiviteit, leiderschap, teamwork, luistervaardigheid, zelfdiscipline en andere goede manieren. Allemaal vaardigheden, hoewel niet fysiek die kinderen kunnen helpen later succes te hebben op andere terreinen in hun leven.