Crossfit Amersfoort

STARTEN MET CROSSFIT

Stap 1: Twee weken OnRamp programma

Het maakt niet uit hoe fit je bent, je bent welkom bij CrossFit Amersfoort. Met ons OnRamp programma ga je op de best mogelijke manier van start! In twee weken maak je kennis met de negen basisbewegingen van CrossFit: Squat, pressvormen en tiltechnieken.
Voor een goede start bij CrossFit Amersfoort is het OnRamp programma een must! Zo leren we je beter kennen en kunnen we je beter begeleiden in de CrossFit workouts. Twee weken OnRamp en de rest van de maand onbeperkt CrossFit kost €65,-. Eerst een gratis proefles? Klik in de navigatiebalk op rooster en kijk wanneer de OnRamp trainingen worden gegeven. Deze momenten zijn geschikt om een proefles te komen meedoen. Klik op BOX I of II voor het complete aanbod van lessen. Of neem contact met ons op.

Stap 2: Introductiebijeenkomst

Iedere week is er op zaterdag een introductiebijeenkomst. Hier krijg je samen met andere beginnende CrossFitters informatie over de CrossFit trainingsmethode, voeding, slaap en het stellen van je doelen. Ook doe je een beweegtest.

Stap 3: Naar de WOD's (Workout Of the Day)

Je kunt meedoen aan de reguliere WOD's als je elke OnRamp training hebt gevolgd en een introductiebijeenkomst hebt bijgewoond.

Voor ervaren CrossFitters

Heb je meer dan drie maanden CrossFit ervaring bij een gecertificeerde Box? Dan ben je van harte welkom in onze reguliere lessen.
Bij CrossFit Amersfoort is veiligheid onze primaire zorg. Tijdens een korte ontmoeting met één van de trainers bespreken we je conditionele niveau, je beweegtechniek en je kennis van de CrossFit-termen.

Neem contact met ons op

Naam:
Telefoon:
E-mail:
Gratis proeftraining
Meer informatie

Of bel ons direct op 06 42 308 448