Crossfit Amersfoort

OVER CROSSFIT AMERSFOORT

In 2008 leerde ik het Amerikaanse fitness­programma CrossFit kennen. Na mijn eerste WOD was ik verkocht! De no-nonsens, back to basic trainingsaanpak inspireerde mij in eerste instantie tot Bootcamptrainingen. Met een aanhanger vol zelfgebouwde springkasten, afgedankte tractorbanden en Kettlebells reed ik langs speelveldjes in Amersfoortse wijken. Zo konden mijn leden in de buitenlucht werken aan hun kracht en conditie. Daarnaast trainde ik voor het WK triatlon en werkte ik full time als fitness instructeur. Al die tijd bouwde ik ook gestaag aan de realisering van mijn eigen CrossFit Gym.

In 2011 rondde ik de opleiding tot CrossFit level 1 trainer af en begin 2012 gingen de roldeuren open van de negende officiële CrossFit Affiliatie van Nederland: CrossFit Amersfoort.

Erwin de Bruijn, oprichter Crossfit Amersfoort Erwin de Bruijn - CrossFit Amersfoort

CFA today

CrossFit Amersfoort is snel gegroeid. Gecertificeerde CrossFit Coaches Mart, Peter en Orlando zijn aan boord gekomen om met het groeiend aantal leden te werken aan kracht en conditie. De BOX van 750 m2 heeft twee ruimtes die met roldeur van elkaar te scheiden zijn.
Zo kunnen we verschillende soorten lessen tegelijk verzorgen.

Er zijn veel mogelijkheden: zeven dagen per week WOD’s en Fundamentals. Coaching op het gebied van Olympisch gewichtheffen, Strongmantraining, Movement en LPS (Loaded Progressive Stretching). Voor kinderen is er CF Kids: een leuk, uitdagend en afwisselend beweegprogramma voor kinderen vanaf 9 jaar. Als negende officiële CrossFit Affliate in Nederland stonden we aan de wieg van de wereldwijde CrossFit "beweging".

Doe mee!

Met onze frisse en boeiende trainingen maken wij het verschil. Wij bieden een veilige plek met een prettige sfeer, waar iedereen terecht kan. Fit of niet. Met of zonder sportervaring.
Dus:

  • Wil je werken voor een mooi resultaat?
  • Sta je open voor iets nieuws?
  • Ben je bereid je ego thuis te laten?

Dan voel je je thuis bij CrossFit Amersfoort en kunnen we je helpen om een actief en fit leven te leiden.