Crossfit Amersfoort

COACHES

Erwin de Bruijn

Erwin de Bruijn

CrossFit Amersfoort-oprichter Erwin de Bruijn is gepassioneerd en bevlogen, zeker als het gaat om sport, training, beweging, voeding en gezondheid. Hij begeleidt ruim twintig jaar mensen bij sport- en beweegprogramma’s. Daarnaast heeft hij in verschillende functies gewerkt bij fitnessclubs in binnen- en buitenland, waaronder Health & Racquet Club Stellenbosch Zuid-Afrika.  

Naast zijn sportopleiding (CIOS Arnhem) voltooide hij in 2010 de opleiding tot vitaliteitscoach (VC) aan instituut Chivo. Hij is sinds september 2011 gecertificeerd CrossFit level 1 trainer. 

Erwin heeft nationaal en internationaal op hoog niveau gepresteerd in zomer- en wintertriathlons, met als beste prestatie een derde plaats tijdens het WK Triathlon 2008 (Long Distance, Almere) in de leeftijdsgroep 40-44.
Zijn kennis op gebied van bewegen, voeding en coaching is up-to-date en gebaseerd op de best bewezen wetenschappelijke onderzoeken, technieken en inzichten.

Als ex-topsporter weet hij als geen ander wat het is om doelen te stellen, focus te houden en optimaal te presteren op het juiste moment.

De combinatie van zijn enthousiaste en resultaatgerichte aanpak, aangevuld met zijn kennis en sportervaring én zijn oprechte belangstelling voor mensen maakt van hem een ideale coach om jou te begeleiden bij het behalen van jouw doel(en).

Opleiding:

  • CIOS Arnhem
  • Chivo Vitaliteits Coach
  • CrossFit Level 2 Trainer
  • CrossFit Level 1 Trainer
  • Praktijkcursus Haltertraining Ton Leenders
  • Movement X Ido Portal


Patrick von Kriegenberg 

(Afbeelding volgt)
Patrick heeft jaren gewerkt als grafisch vormgever. Hij is al een tijd niet meer bezig met dit vak, maar profiteert ervan als personal trainer bij zijn bedrijf Driven strength en conditioning, trainer bij Nike en als instructeur bij CrossFit Amersfoort.
Patrick: ‘Mijn creativiteit en oog voor detail helpen mij bij trainingen. Iedereen beweegt anders, ik analyseer dat en kan de juiste aanwijzingen geven.’ 

Patrick kent Erwin al sinds hun kleutertijd, ze woonden bij elkaar om de hoek. ‘Ik kwam sporten bij CFA toen hij een half jaar open was. Ik had er weinig vertrouwen in, omdat mijn knie zwaar was beschadigd door een downhill trainingsrit in Winterberg. Mij was verteld dat ik deze sport nooit meer kon uitoefenen en nooit meer zwaar zou kunnen trainen. Door CrossFit ben ik nu echter mobieler en sterker dan ooit. Na een jaar van herstellen heb ik zelfs de Megavalanche alpe d’huez gereden.’

Patrick denkt dat CrossFit een van de beste programma’s om all-over fit te worden. Hij werd zo enthousiast dat hij er zijn werk van heeft gemaakt! Door zijn ervaring wil Patrick laten zien dat je niet bezig moet zijn met je beperkingen, maar je beter kunt richten op oplossingen: ‘Dan boek je vooruitgang en heb je lol in je sport. Het maakt ook nog eens de alledaagse dingen een stuk makkelijker.’

 

Marco

Marco Hormes

CrossFit Amersfoort haalde met Marco Hormes een gepassioneerd trainer en motivator aan boord. Marco heeft meer dan 30 jaar ervaring met Olympische lifts. Hij is opgeleid volgens de filosofie van Ton Leenders, maar maakte ook uitstapjes naar powerliften en de Nationale bankdruk-competitie. Marco schreef veel prestaties op zijn naam: hij werd twee keer tweede en een keer derde van Nederland best lift 200kg BW: 87,5 best C&j 150 kg best snatch 120 kg. 

Marco wil zijn stempel drukken op CrossFit Amersfoort met zijn lessen olympisch liften en hij nodigt dan ook alle leden uit om deel te nemen aan de Oly-club uren. Zeker voor de beginnende CrossFitters zijn deze, naast de fundamentals lessen, een must. Je leert de technieken op de juiste manier aan, waardoor je blessures vermijdt en sterker wordt in de WOD's.

Marco's credo: "Ik kan jullie beter maken!"

Orlando Seraus
Orlando is CFA-lid van het eerste uur. Hij wilde zich verder verdiepen in CrossFit en haalde zijn Level 1 Trainer diploma. Naast zijn fulltime baan kon hij meteen aan de slag als instructeur bij CrossFit Amersfoort en CrossFit Ede.
Orlando is enthousiast en heeft het lesgeven in zijn bloed. Daarom behaalde hij nog diverse andere “CrossFit Speciality courses”. Ook voor 2015 staan er nog een paar cursussen voor hem op het programma om, zoals hij het zelf zegt, een nog betere trainer voor de atleten worden.

Opleidingen:
•    CrossFit Level 2 Trainer
•    CrossFit Level 1 Trainer
•    CrossFit Strongman
•    CrossFit Judges
•    CrossFit Kettlebell
•    CrossFit Mobility
•    CrossFit Advance Gymnastics
•    CrossFit Gymnastics
•    CrossFit Weightlifting
•    CrossFit Defense